-

Perşembe günü Ferizli Şehir Stadı’nda beşinci karşılaşmasına çıkan ve Harmanlıkspor U16 takımıyla olan karşılaşmasına kadar mağlubiyeti olmayan temsilcimiz Karasuspor U16 takımı maça orta alan mücadelesiyle başladı. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada ikinci yarıda her iki takım da gol ararken Harmanlıkspor’un golü 63.dakikada geldi. Karşılaşma, atılan tek golle sona ererken Karasuspor ilk mağlubiyetini aldı.

Maç öncesi sarı kırmızılı takımımız, görevi başında hayatını kaybeden Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Birimi Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği’nde görevli polis memuru Mehmet Keskin için pankart açtı. Pankartta, “Kalbimizdesin Mehmet Keskin” ifadesi yer aldı.

Karasuspor U16 Antrenörü Kenan Tiryaki, “Görevi başında hayatını kaybeden polis memurumuzun aramızdan ayrılışının derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet diliyor, ailesi ve sevenlerine sabır diliyoruz” şeklinde konuştu.

Harmanlıkspor ile gerçekleşen karşılaşmaya da değinen Antrenör Tiryaki, “Kötü oynadık. Ancak çocuklarıma güveniyorum. Önümüzde Hendek Yenimahalle maçı var. İnşallah, buradan yenilgisiz puanla ayrılırsak inanıyorum ki lider olarak tamamlayacağız. Çünkü rakiplerimizin birbirleriyle maçları var. Bu süreçte tüm Karasu’nun bizi desteklemesini temenni ediyorum” dedi.