Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Hamza Uğur, 31 Mart yerel seçim sonrası ilk basın açıklamasını yaptı. Uğur, “45 günlük seçim maratonunu geride bıraktık. Değerli vatandaşlarımızın teveccühü ile 2029 yılına kadar Cumhur İttifakı’nın Karasu’yu yönetmesi ve hizmet etmesine karar verildi” dedi.

Başkan Uğur, “Meclise seçilen tüm meclis üyelerin Karasu için hayırlı olmasını temenni ediyorum. İkinci dönemini geçirecek olan Belediye Başkanımız İshak Sarı’ya da partim adına başarılar diliyorum. Geçmişte olanların bir tecrübe olması, esnafı, muhtarı ve vatandaşı ile bir ve birlikte mutlu bir Karasu için çalışmaya hep birlikte devam edeceğiz” diye belirtti.

“Tüm Karasulu hemşerilerim bilmelidir ki, Milliyetçi Hareket Partisi her daim milletinin yanında olmuş ve olmaya da devam edecektir” diyen Uğur, “Partimin ve şahsımın hiçbir zaman menfaat, çıkar ilişkisi olmamış, olmayacaktır. Haksızlığın her zaman karşısında olduğumuz gibi tüm parti teşkilatlarımız ile hizmetin yanında, haksızlığın karşısında olacağımızı buradan bildirmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

N V T 6159