-

Haftanın beş günü Karasu Şehir Stadı’nda antrenmanlarını gerçekleştiren Karasuspor, BAL hazırlıklarını sürdürüyor. Bir dönem kulüpte yöneticilik de yapan Yüksel Mazlum ve Karasuspor sevdalılarından Cihat Ekşi, Karasu Haberleri & Öncü Karasu Spor Müdürü Ramazan Marmara’ya açıklamalarda bulundu.

“İyi bir teknik ekiple yola çıktık, haftanın beş günü antrenmanlarımızı gerçekleştiriyoruz” diyen Yüksel Mazlum, “Takıma katılan genç oyuncu sayısı fazla. Takımın durumunu görmek için daha erken. Hazırlık maçları ve teknik ekibin değerlendirmeleri ile takım yerine oturacaktır” şeklinde konuştu.

DÜZENİ BOZAR

Mazlum, “Her takım gibi Karasuspor da transfere açık bir kulüp. Fakat transferin bir de maddi boyutu var. Bir de gençlerden oluşan bir kadroya, yüksek meblağlarda bir transfer yapıp araya kattığınızda mevcut düzen bozulur” diyerek transfer beklentilerine yanıt verdi.

“Amacımız, ilk etapta takımın sahaya çıkması, formanın sahada görünmesi. Takımı lige hazırlamak ve BAL’ı bir şekilde geçirmeyi hedefliyoruz. Zamanı geldiğinde, geçmişte de olduğu gibi Karasu halkı ve ilçenin ileri gelenleri takımına sahip çıkacaktır. Gereken maddi ve manevi desteği verecektir. Bundan şüphemiz yok” diyen Yüksel Mazlum, sözlerini şöyle tamamladı:

150 BİN LİRA HARCANDI

“Kimseden bir destek istemedik. Elbette desteğe ihtiyacımız var ve ufak destekler de geliyor. Takımın ilk ihtiyaçlarını temin ettik. Beş as oyuncumuz ilçe dışından gelip gidiyor, bu da bize masraf oluşturdu. Şu ana kadar 150 bin lira gibi bir bütçe harcandı”

EN ZORUNU ATLATTIK

“İlk ve en zor aşamayı atlattık ve Karasuspor’u sahaya indirdik” diyen Karasuspor sevdalılarından Cihat Ekşi, “Sokakta bize en sık sorulan soru transfer. Eldeki imkanlarla ve Karasu’nun öz evlatlarından kurulu bir ekip ve takımla mücadele edeceğiz. Şu an için transfer yapma imkanımız yok. Bizim için şampiyonluk, ligde kalmaktır. Amacımız Karasuspor’u ligden indirmemek” diye konuştu.

Ekşi, “Lige katılamayan bir takımı sahaya indirdik. Bu da bizim için başarı. Elbette taraftar transfer bekleyecek, Karasuspor’a yakışan da her zaman daha iyisini yapmaktır. Bu bilinçle ama maddi imkansızlıklarla, karşılık beklemeden, fedakarlık göstererek pırlanta gibi gençlerimizle haftanın beş günü sahadayız, yanlarındayız. Karasu da takımına ve markasına sahip çıksın istiyoruz” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.