Ramazan MARMARA'nın haberi

.

Darıçayırı Beldespor ile Kuruderespor, 1.Amatör Lig Karasu Grubu’nun 2.hafta müsabakasında Karasu Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan taraf Kuruderespor oldu. Henüz 8.dakikada penaltı kazanan Kuruderespor, bu fırsatı değerlendiremedi ve Darıçayırı Beldespor kalecisi Ahmet’in kurtarışıyla eşitlik bozulmadı.

Ataklarına devam eden Kuruderespor, 28.dakikada Alihan’ın kafa golüyle 0-1’lik üstünlüğü sağladı. Dakikalar 41’i gösterdiğinde ise hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Darıçayırı ekibi, bu fırsatı değerlendirmeyi bildi ve Süleyman’ın golüyle 1-1’lik eşitliği sağladı. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda Darıçayırı Beldespor daha üstün bir futbol ortaya koysa da ataklarından bir türlü sonuç alamadı. 82.dakikada Kuruderespor’dan Ertuğrul ve Darıçayırı Beldespor’dan Atilla kırmızı kart görerek takımlarını 10 kişi bıraktı.

Onar kişi ile devam eden maçın ikinci yarısında da gol sesi çıkmadı diye düşünülürken uzatmalar olan 90+2’de sahneye çıkan Kerem, Kuruderespor’un ikinci golünü kaydetti ve maçın skorunu ilan etti: 2-1

Darıçayırı Beldespor 1 – 2 Kuruderespor

SAHA: Karasu Şehir Stadı

HAKEMLER: Oğuzhan Yiğit Karpuz, Osman Sezer, Melih Balta

DARIÇAYIRI BELDESPOR: Ahmet, Ali, Gültekin, Halil, Haldun, Ömer, Şahin, Muhammed, Atilla, Oruçay, Süleyman (Volkan)

ANTRENÖR: Fikri Şenel

KURUDERESPOR: Recep Ali, Uğur, Hüseyin (Önder), Ramazan, Enez, Alihan (Kadir), Ertuğrul, Yunus Emre (Samet), Zafer, Alp Numan, Kerem

ANTRENÖR: Ahmet Alemdar

KIRMIZI KART: Dk.82 Atilla (Darıçayırı Beldespor), Dk.82 Zafer (Kuruderespor)

GOLLER: Dk.28 Alihan, Dk.90+2 Kerem (Kuruderespor), Dk. 41 Süleyman (pen.) (Darıçayırı Beldespor)