-

Karasu basını ile bir araya gelen Karasu Pazarcılar Derneği Başkanı Halit Yavuzyiğit, Karasu Halk Pazarı esnafının talep ve şikayetlerini basın mensuplarıyla paylaştı. Çağdaş sapağında bulunan Eminoğulları Erzurum Cağ Kebabı’nda düzenlenen kahvaltılı programa dernek eski başkanı Hüseyin Eminoğlu ve Karasu-Kocaali Minibüsleri Birlik Başkanı Başaran Yavuzyiğit de katıldı.

Eminoğulları Erzurum Cağ Kebabı işletmecisi Muhammet Bor’un destekleriyle gerçekleştirilen programda Karasu Pazarcılar Derneği Başkanı Halit Yavuzyiğit, “Karasu halkı ve tatilciler, pazarın haftada iki gün olmasından memnun. Marketlerden çok halk pazarını tercih ediyorlar. Esnafımız da bunun bilincinde” dedi.

Karasu Halk Pazarı’ndaki sorunların, esnaf ile olan şikayetlerin dernek olarak kendilerine iletilmesini istediklerini de belirten Yavuzyiğit, “Halkımız ve tatilcilerin mağdur olmaması için dernek olarak titizlikle ve hassasiyetle hareket ediyoruz. Esnaf arkadaşlarımızın hataları elbet olabilir. Bunları bilirsek, telafi yoluna gideriz” diye konuştu.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.