SASKİ Karasu–Kocaali Bölge Müdürü Ömer Babalıoğlu, vefat etmiş kişilerin üzerine kayıtlı su abonelikleriyle ilgili önemli bir duyuru yaptı. Yapılan açıklamada, bu durumdaki aboneliklerin belirlenen süre içerisinde güncellenmemesi halinde iptal edileceği bildirildi.

Babalıoğlu’nun açıklamasına göre, mevcut su aboneliği vefat etmiş bir kişinin üzerine kayıtlıysa, varislerden birinin tapu kaydıyla birlikte aboneliği kendi üzerine alması zorunlu. Belirtilen işlemin son gün olan 9 Ocak’a kadar yapılmaması halinde abonelikler iptal edilecek.

Müdür Ömer Babalıoğlu, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları adına işlemlerini belirtilen süre içerisinde tamamlamaları gerektiğini vurguladı. Babalıoğlu, abonelik devri işlemleriyle ilgili detaylı bilginin SASKİ Karasu–Kocaali Bölge Müdürlüğü’nden de alınabileceğini belirtti.

Güler Çınasoğlu’nun haberi…