AK Parti Karasu Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Altıntaş, saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. “Karasu’nun sorunlarını Karasulularla beraber çözeceğiz” sözlerinin altını çizen Altıntaş, Karasu Haberleri İnternet Medyası ve Öncü Karasu Gazetesi’ne açıklamada bulundu.

BERABER ÇÖZECEĞİZ

Yakup Altıntaş; ‘Karasu’nun öncelikli sorunlarının farkındayım. Aday gösterildiğim takdirde Karasu’muz için projelerimizi açıklayacağız. Karasu’nun sorunlarının çözümü noktasında var gücümüzle de çalışmaya devam ediyoruz. Bu sorunları da tek başımıza değil, Karasulularla beraber çözeceğiz” sözlerini kullandı.   

ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Kendisinin de bir esnaf olduğunu ve Karasu’nun kalkınması noktasında esnafın büyük rol oynadığının altını çizen Altıntaş, “Bunun farkına varılması bu zamanlarda güç olsa da biz her zaman esnafımızın yanında olacağız. Herhangi bir projeyi hayata mı geçireceğiz? Hayata geçireceğimiz bu proje esnafımıza mı dokunuyor? Esnafımızla beraber bilgi alışverişi yapıp o projeyi öyle hayata geçireceğiz. Kimseyi kırmadan, incitmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Karasu çok büyük projeleri hak ediyor. En kısa sürede inşallah Karasu’muz hak ettiği yere gelecektir” dedi.