-

AK Parti Karasu kadın Kolları Başkanı Nesrin Basmacı ve kadın kolları üyeleri, Kızılay Haftası dolayısıyla Türk Kızılay Karasu Koordinatörlüğünü ziyaret etti. Basmacı ve beraberindekileri, Türk Kızılay Karasu Koordinatörü Adem Ekşi, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Deniz ve Türk Kızılay Gönüllüsü Murat Çelik karşıladı.

Ekşi ve tüm Kızılaycıların haftasını kutlayan Başkan Nesrin Basmacı, “Türk Kızılay'ın sağlık alanında yürüttüğü kan ve kök hücre bağışçısı kazanımını ve beraberindeki saha çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Her yıl binlerce insan, Türk Kızılay sayesinde hem madden hem de sağlık yönünde şifa buluyor. Kızılay Haftası nedeniyle bir kez daha yardım çınarımızın yanında olduğumuzu hatırlatmak istedik” dedi.

Türk Kızılay Karasu Koordinatörü Adem Ekşi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “AK Parti Karasu Kadın Kolları Başkanımız Nesrin Basmacı’ya ve yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Ayrıca haftamızı unutmayarak bizleri ziyadesiyle sevindirerek, onurlandırdılar" sözlerine yer verdi.