-

KAZA SONRASI İLK GÖRÜNTÜLER (izle):

...

Kaza, Karasu ilçesi Yalı Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde Sanayi Sitesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Karasu istikametinden Yeni Mahallesi istikametine gitmekte olan Halim T. idaresindeki 54 EP 404 plakalı otomobil ile Ömer A. idaresindeki 54 MA 1874 plakalı otomobil çarpıştı.

Işıklar mevkiinde meydana gelen çarpışmanın sonucunda Halim T. idaresindeki araç, yaklaşık 100 metre ileri savrularak refüjdeki tabelalara çarparak durabildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

54 EP 404 plakalı otomobilde bulunan Melahat T. ile kızı Büşra T. ambulansa alınarak sağlık kontrolleri gerçekleştirildi. Araç içerisinde bulunan köpeğin şaşkın ifadeleri ise dikkatlerden kaçmadı. Maddi hasarın meydana geldiği kazada şans eseri yaralanan olmadı. Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.