-

Toptan ve perakende satışını Karasu dörtyol ışıklar mevkiinde sürdüren Eren 44 Tanzim Satış mağazası, sebze ve meyvelerde yüzde 50’ye varan indirim yaptı. İşletmeci Muhammed Eren Koltuk, ürünlerini taze ve uygun fiyata Karasu halkına sunduklarını belirtti.

Tarladan sofraya sunulan ve indirime giren ürünlerin Karasu halkı tarafından büyük ilgi gördüğünü söyleyen Koltuk, “Domates, 10 liradan 6 liraya indi. Patlıcan ve nar, 7 liradan 4,5 liraya düştü. Domates ve salatalık fiyatları da 3,5 liraya indirildi” diye konuştu.

KARPUZ ve ÇİLEK MEVCUT

Ayrıca piyasada bulunmayan karpuzu ve çileğin de reyonlarında yer aldığını belirten Muhammed Eren Koltuk, “Müşteri memnuniyetimiz en üst seviyede. Hafta içi sabah 08:00 ile 20:30 arası, hafta sonu ise 10:00 ile 17:00 arası hizmet verdiklerini belirtti.

Nakit ödemenin yanı sıra kredi kartı ile ödemenin de mümkün olduğunu söyleyen Koltuk, “Karasu esnafımıza toplu alımda indirim sağlıyoruz. İlçemizdeki pek çok market, manav, restoran, lokanta ve kafe ürünlerini indirimli olarak bizden temin ediyor” şeklinde konuştu.

MUHAMMED EREN KOLTUK, KAMPANYA HAKKINDA BİLGİ VERDİ (izle):

EREN 44 TANZİM SATIŞ MAĞAZASI ŞUBAT 2021 FİYAT LİSTESİ: