-

Karasu Zübeyde Hanım Anaokulu Minik Kalpler Sınıfı öğrencileri, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177’nci yıl dönümü dolayısıyla Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Öğrencilere, Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Taşkıran, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Sosyal Kültürel Etkinlikler Sorumlusu Fatma Betül Gökhan, Okul Müdürü Zehra Türkoğlu Kuba, Okul Müdür Yardımcısı Aysun Kayır ve Sınıf Öğretmeni Esra Baybars eşlik etti.

Öğrenciler, kendi elleriyle hazırladıkları çiçekleri İlçe Emniyet Müdürü Halik Akyol ve polis ekiplerine takdim ederek onların polis haftasını kutladı. Öğrencileri makamında ağırlayan İlçe Emniyet Müdürü Akyol, onlarla sohbet etti ve mesleğini tanıttı.

“Polislerimizin, toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak için hayatımızda önemli bir yeri var” diyen Okul Müdürü Zehra Türkoğlu Kuba, “Öğrencilerimiz, takdim ettikleri çiçekleri kendi elleriyle hazırladı. Bu ziyaret gerçekleştirdiğimiz için okul olarak mutluyuz. Çocuklarımız, emniyetimizi sağlayan kahraman polislerimizi gördüğünde korkmamalı, onlara sığınmalı, onları sevmeliler. Bu bilincin onlarda daha da aşılandığını düşünüyorum. Bizlere kapılarını açan İlçe Emniyet Müdürlüğümüze de teşekkür ediyor, polis haftalarını bir kez daha kutluyorum” şeklinde konuştu.