-

Kurudere Mahallesi Muhtarı Hasan Emanet’in babası Bahri (Fahri) Emanet, 10 yıl süren yaşam mücadelesini kaybetti. Çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle uzun süredir tedavi gören Bahri Emanet, iki gün önce mide kanaması nedeniyle Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sabah saat 10:00 sıralarında fenalaşan baba Emanet, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 75 yaşındaki Emanet’in vefatı, aile ve sevenleri yasa boğdu. Emanet’in cenazesi, Çarşamba günü saat 16:00’da Kurudere Kocataş Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

KarasuHaberleri.com İnternet Medyası ve Öncü Karasu Gazetesi olarak Bahri Emanet’e Allahtan rahmet, Muhtar Hasan Emanet ve acılı aileye sabır dileriz.

[GÜNCELLEME] BAHRİ EMANET, GÖZYAŞLARI EŞLİĞİNDE TOPRAĞA VERİLDİ:

75 yaşında hayatını kaybeden Bahri Emanet, Kurudere Mahallesi'nde kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları eşliğinde toprağa verildi. Cenazeye Karasu Kaymakamı Dr.Ahmet Naci Helvacı, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Muhtarlar Derneği Başkanı Türker Tetik ve mahalle muhtarları da katıldı.