-

Edinilen bilgiye göre kaza, Cumartesi günü Kurudere Mahallesi’nde meydana geldi. Sabah saatlerinde eşiyle birlikte evinden ayrılan ve Çamdağı’na ısırgan otu toplamaya giden Enver Emanet, eşini bıraktıktan sonra traktörünü park etti.

Traktörün el frenini çekmeyi unutan Emanet, aracının kaymaya başladığını fark edince durdurmak için müdahale etti. Dengesini kaybeden Enver Emanet, kendiliğinden hareket eden traktörünün altında kaldı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerinden geçmekte olan vatandaşların kazayı görmesi ve ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kurudere Mahallesi Muhtarı Hasan Emanet’in amcası olan 81 yaşındaki Enver Emanet’in olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Enver Emanet’in Cumartesi günü, işlemlerin yetişmemesi durumunda ise Pazar günü Kurudere Mahallesi’nde toprağa verileceği öğrenildi. KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu olarak merhuma Allah’tan rahmet, başta Kurudere Mahallesi Muhtarı Hasan Emanet ve ailesi olmak üzere sevenlerine sabır dileriz.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.