-

ÜÇ ÇOCUK ANNESİ, YAŞAMINA SON VERDİ (izle):

...

Olay Karasu’nun Karamüezzinler Mahallesi’nde meydana geldi. Yakınları, Hatice Kızıl’dan (60) bir süre haber alamayınca yaşadığı eve gitti. Evde kimseyi bulamayan yakınları, bahçe içerisinde bulunan ve araç parkı olarak kullanılan barakanın kapısının açık olduğunu gördü.

Barakaya bakan Kızıl’ın yakınları, acı manzara karşısında şoka girdi. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, üç çocuk annesi Hatice Kızıl’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Acı haberi alan yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

Karamüezzinler Mahallesi Muhtarı Hasan Sütçü’nün de baldızı olduğu öğrenilen talihsiz kadının vefatı üzerine Karasu Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Kızıl’ın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi üzerine cenazesinin Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği öğrenildi.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.