-

AĞRI ve HASTALIKLARA EVDE TEDAVİ (izle):

...

Dokuz yıldız fizyoterapistlik yapan ve beş yıldır da Karasu’da hizmet veren Fizyoterapist Abdullah Yasin Açar, başta Karasu ve Kocaali olmak üzere Sakarya’nın tüm ilçelerinde fizyoterapi hizmeti veriyor. Açar, felçli hastalardan her türlü ağrı çeken vatandaşlara kadar herkese evde tedavi hizmeti sunuyor.

Özellikle felçli rehabilitasyon hastalarına yönelik seanslar sunan Açar, “Omuz, diz yaralanmaları, kas zedelenmeleri ile bel, boyun ağrısı çeken, fıtık sorunu yaşayan hastalarımıza evlerinde tedavi seansı uyguluyoruz” dedi.

GÜNLÜK HAYATTA DA TERAPİ

Fizyoterapinin sadece ağır hastalara uygulanmadığını söyleyen Abdullah Yasin Açar, “Herkes fizyoterapi tedavisi alabilir. Özellikle günlük hayatta sabit duran ve çok hareketsiz kalan kişilerde oluşan ağrılar ile mesleki ağrılar da egzersizlerle verimli sonuç alınan tedavi türleri. Böylece vatandaşın sağlığı yükseliyor ve yaşan kalitesi de artıyor” şeklinde konuştu.

Hastalara, evlerinde tedavi imkanı sunan Açar, “Özel aracımız ve ekipmanlarımızla hastanın kendi evinde tedavi uyguluyoruz. Karasu ve Kocaali ile tüm ilçelerde hizmet veriyoruz. Felçli hastalarda rehabilite süresi uzun olsa da çok olumlu sonuçlar alıyoruz. Bel ve boyun gibi ağrılar da daha kısa sürede tedavi ediliyor” dedi.

FİZYOTERAPİS ABDULLAH YASİN AÇAR

İrtibat: 0545 940 79 15

Sosyal Medya: instagram.com/fzt.abdullahysn