Karasu Şehir Stadı’nda muhteşem bir futbol organizasyonu düzenlendi. Karasuspor ve Karasu Akademi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Karasu CUP’a Sakaryaspor, Düzcespor ve Sakarya Gücü de katılım sağladı. 2010 ve daha sonraki doğumlu futbolcuların katıldığı organizasyona seyirci ve velilerin ilgisi de oldukça fazla oldu.

KARASU FUTBOL FABRİKASINA DÖNÜŞECEK

Karasu Akademi Sorumlusu Samet Soytürk, futbolun temelinin altyapı olduğuna dikkat çekerek, “Futbola yatırım yapmak ve geleceği tayin etmek ancak altyapı ile mümkün olacak. Uzunca bir süreden bu yana altyapıya yatırım yapıyoruz ve bunun meyvelerini de almaya başladık. Karasu yakın zamanda eskiden olduğu gibi futbol fabrikasına dönüşecek. Bu tip organizasyonlarda emeklerimizin sahaya yansıdığını görüyoruz” sözlerini kullandı.

FUTBOLUN BAŞLANGIÇ NOKTASI ALTYAPIDIR

Karasuspor Altyapı Sorumlusu Mahmut Hanefi Erdoğdu ise, Karasuspor olarak altyapıya yatırım yapmayı kazan kabul ettiklerinin altını çizdi. Erdoğdu, “Futbolun başlangıç noktası altyapıdır. Altyapıya yatırım yapmayan ekipler başkalarının yatırımlarına para harcamak dışında bir iş yapmış olmazlar. Biz de göreve geldiğimiz günden bu yana altyapıda önemli işler çıkarıyoruz. Çocuklarımızı spora kazandırıp tribünlerimizi de velilerle doldurmak en büyük hayalimiz” açıklamasında bulundu.

Ramazan Marmara’nın haberi