-

CHP Sakarya Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un il ve ilçe yönetimleriyle birlikte Hürriyet Mahallesi’ni ziyaret ederek taş ocağı konusunda vatandaşa destek sözü vermesinin ardından heyet, mahalle sakinlerinin ikramlarını kabul etti.

Özkoç, sohbet sırasında “Üretimiz, Sakarya halkımız olan köylümüzün yaşam alanını yok edersek, bu feryadı duymazsak ve ili üç tane taş ocağı sahibine bu arazileri peşkeş çekersek, etrafımızda olan bu güzel insanları da yok etmiş oluruz” dedi.

EVLAT, ANNESİNE EL KALDIRMAZ

Mahalle sakinlerinden Fatma Özkan’ın “Topraklarımıza sahip çıkmak istediğimizde askerimizle karşı karşıya geliyoruz. Ellerinde coplarla annelerini mi dövecekler? Onlar bizim evladımız. Bizi kolumuzdan tutup atmak isteyenler bizi askerimizle karşı karşıya getiriyor” diyerek vatandaşların içerisine çekilmek istenilen durumu ifade etti.

Kendisinin de bir anne olduğuna vurgu yapan Özkan, “Bizim askerimiz annesini dövmez. Anne de askerine karşı gelmez. Konu, vatan içinde toprak kurtarmak olunca, anneler herkese karşı gelir” sözleri dikkatlerden kaçmadı.

FATMA ÖZKAN'IN DİKKAT ÇEKEN TEPKİSİ (izle):