-

KARASU'DA BİR GARİP HIRSIZLIK OLAYI (izle):

...

Olay, Karasu’nun Yalı Mahallesi Barış Caddesi üzerinde saat 04:30 sıralarında meydana geldi. Cadde üzerinde park halinde olan ve kapısı, camı açık unutulan Nazım Yavuzyiğit’e ait aracı, kimliği belirsiz bir kişi fark etti. Araca yaklaşan şahıs, açık olan camdan içeriye sarkarak girmeye çalıştı ve sadece ayakları dışarıda kaldı.

Acemi hırsız, yanlışlıkla kornaya basınca durumu komşuları fark etti. Adamın ayaklarını camda gören bir kişi bağırınca, hırsız olay yerinden kaçtı. Camı açık olan aracın kapısının kilitli olmadığını kontrol etmeyen hırsız, araçtan sadece 22 lira alarak kayıplara karıştı.

Güvenlik kameralarını izleyen araç sahibi Nazım Yavuzyiğit ise gözlerine inanamadı. “Aracıma camdan giren kişi, yanlışlıkla kornaya basınca komşum duymuş. Önce ben sanmış, nereye gidiyorum diye merak etmiş. Fakat camda ayakları görünce hırsız olduğunu anlamış” dedi.

Komşusunun bağırması üzerine hırsızın olay yerinden hızla uzaklaştığını söyleyen Yavuzyiğit, “Halbuki aracın kapısı da açık kalmış. Camdan sarkınca yanlışlıkla kornaya basmış. Yoksa fark edilmeyecekti. Biz de kameraları izleyince şaşırdık ve durumu polise haber verdik” diye konuştu.