-

MHP ve ÜLKÜ OCAKLARI KARASU İLÇE TEŞKİLATI AŞURE DAĞITIMI (izle):

Karasu Atatürk Bulvarı’nda Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları İlçe Teşkilatı tarafından Karasu halkına aşure dağıtımında bulunuldu. Etkinlikte teşkilat üyeleri, vatandaşları aşure standına davet ederek aşure ikram etti. Gerçekleşen etkinliği vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

“Milliyetçi Hareket Partisi ve Karasu Ülkü Ocakları olarak mübarek aşure gününde böyle bir organizasyon yapmayı kararlaştırdık” diyen MHP İlçe Başkanı Münir Ali Kara, “Allah razı olsun, halkımızın da bu konuda teveccühü fazla oldu. Fazlasıyla ziyaret ettiler. İnşallah, Allah hayrımızı kabul eder” şeklinde konuştu.

“AŞURENİN DERS VERMESİNİ UMUT EDİYORUZ”

“Bundan binler yıl önce Hz. Nuh’un gemisine binip kendini kurtaran insanlar, bugün kendilerini kurtaracak bir gemi arıyorlar” diyerek konuşmasına giriş yapan Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Hocaoğlu, “Bu geminin de ülkücülük davası ve Milliyetçi Hareket sevdası üzerinde bir gemi olduğunu, biz insanlarımıza milli ve manevi değerler hususunda hep yanında olduğumuzu anlatmak için özellikle aşure dağıtımını gerçekleştirmek istedik” dedi.

Helalin harama karıştığı bu günlerde helal rızkın önemini anlatmak adına aşurenin bir mihenk taşı olması temennisinde de bulunan Başkan Hocaoğlu, “Bu şehre, insanlığa hizmet etmek ve belli yanlışlara düşmemesi adına aşurenin de onlara bir ders vermesini umut ediyoruz” sözlerine yer verdi.

“Aşurenin bereketini gerek şehrimize, gerek ülkemize gerekse İslam coğrafyasının tamamına sarmasını ve yaşanan kargaşanın, kaosun tüm İslam coğrafyasından kalmasını niyaz ediyoruz” şeklinde konuşan Hocaoğlu, “Halkımız bilsin ki, bugünün Nuh’un gemisi ülkü ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi’dir” ifadelerini kullandı.