Pazartesi günü Karasu’ya gelen CHP Sakarya milletvekili adayları Ayça Taşkent ve Gündüz Gençcan, ilçe esnafını ziyaret etti. Ziyarete CHP Karasu İlçe Başkanı Aykut Süt, parti yönetimi, Millet İttifakı ortakları Gelecek Partisi Karasu İlçe Başkan Yardımcısı Engin Sivrikaya ve Saadet Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Turhan da eşlik etti.

Çalışmalara dair açıklama yapan CHP Sakarya Milletvekili Adayı Gündüz Gençcan, “Bugüne kadar Sakarya genelinde yaptığımız ziyaretlerde büyük ilgi ve alaka ile karşılandık. 15 Mayıs’ta iktidar olduğumuzda hem Sakarya’da hem Karasu’da hem de tüm ilçelerde yapacağımız çok çalışma olacak” dedi

İKTİDARIN GÜCÜNÜ HİSSEDECEK

“Çocukluğumun geçtiği Karasu’da olmaktan çok mutluyum” diyerek sözlerine başlayan CHP Sakarya Milletvekili Adayı Ayça Taşkent ise “Sakarya’da iyi organize olduk. Sakarya halkı bir değişim istiyor ve bizi umut olarak görmeleri de gurur veriyor. Sakarya’dan milletvekili değil milletvekilleri çıkaracağız. İktidar olmanın gücünü Sakarya ve Karasu’da 15 Mayıs’tan sonra göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Taşkent ve Gençcan’a ziyaretlerinde eşlik eden Millet İttifakı ortakları Gelecek Partisi Karasu İlçe Başkan Yardımcısı Engin Sivrikaya ve Saadet Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Turhan da 15 Mayıs’ta Türkiye’nin ve Sakarya’nın Millet İttifakı iktidarına uyanacağını ve desteklerini esirgemediklerini dile getirdi.

Güler Çınasoğlu'nun haberi