Bir dizi ziyaret için Karasu’ya gelen CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç Karasu Haberleri ve Öncü Karasu’nun yayın ortaklığını yaptığı Medya Karasu’yu ziyaret etti. Özkoç’a ziyaretinde bir dönem milletvekili adayı olan Hüseyin Avni Şahin ve CHP Karasu İlçe Başkanı Aykut Süt de eşlik etti. Özkoç ve beraberindekileri, iki kurum temsilcisi Nevtan Angün, Ayşenur Elmacı ve kurum temsilcileri karşıladı.

KARASU ŞANSLI BİR İLÇE

Karasu’nun sanayi, tarım ve turizm sektöründe lider ilçeler arasında olması gerektiğine vurgu yapan Engin Özkoç, “Karasu, iktidar milletvekillerinin ne yazık ki hatırlayamadığı bir ilçe. Oysa her türlü imkana ve zenginliğe sahip. Hem sanayi hem tarım hem de turizm bakımından Sakarya’nın önde gelen ilçelerinin başında yer alabilecek konumda” dedi.

BMC arazisine de dikkat çeken Özkoç, “İki milyon metrekarelik araziyi BMC’ye devlet eliyle verdiler. Şimdi Ethem Sancak nerede? Beraberinde 18 ayda tank üretileceği söylenen Tank-Palet Fabrikası’nda dört yıl geçti. Tank nerede?” ifadelerini kullandı.

İKTİDAR VEKİLLERİ NEREDE?

İktidar milletvekillerinin çoğunun ne Sakarya’yı ne de Karasu’yu mecliste ağızlarına dahi almadığını ifade eden Özkoç, “Bugüne kadar bir kez kürsüye çıkmayan, şehri için bir kez önerge bile veremeyen vekiller var. Karasu’nun gitmedik köyünü bırakmadık. Karasu’nun ve Sakarya’nın sorunlarını bizden başka mecliste dile getiren yok. Vatandaş, sandığa gittiğinde bunları da yanında götürmeli” diye konuştu.

Yaklaşan genel seçim için de görüş alışverişinde bulunan Milletvekili Özkoç, “Ülkemizde enflasyon üç hanelerde. Hayat pahalılığı vatandaşı ezmiş durumda. Dış ilişkiler bozuk. İktidar milletvekilleri, Sakarya’da seçimden seçime görünüyor. Halkın derdi ile alay eden bir iktidar var. Milletimizin sorunlarının farkındayız, çözüm paketlerimizle geliyoruz. 15 Mayıs’ta Türkiye, yeni bir döneme uyanacak” dedi.