CHP Sakarya 2.Sıra Milletvekili Adayı Ecevit Keleş, cuma günü Karasu’ya geldi. Kendisini meclise göndermeleri için Karasululardan destek isteyen Keleş, emanet oy istediğini ve vatandaşın verdiği her oyun emanetine sahip çıkacaklarına vurgu yaptı.

“Vatandaşımızın emanetini başımızın üstünde taşıyacağız. Biz, halkımızın derdine her zaman çare olacağız” diyen Ecevit Keleş, “Esnaf ülkenin orta direğidir. Ülkenin bel kemiği olan esnafa sahip çıkacağız. CHP, vatandaşın sorunlarını bilen bir partidir. Biz, bu yola çıkarken sadece vatandaşımızı düşünerek çıktık” ifadelerini kullandı.

CHP Karasu İlçe Başkanı Aykut Süt ve parti yöneticileri eşliğinde Karasu esnafını gezen Ecevit Keleş, ziyaretinin büyük kısmını sanayi esnafına ayırdı. Keleş ve beraberindekiler daha sonra ilçe merkezini ve Aziziye Mahallesi’ni gezdi.

Sabah saatlerinden iftar vaktine kadar vatandaşlarla görüşen Keleş, “Vatandaşımızın sandığa gittiği zaman buraya kimler hizmet edebilir, ilçemizin menfaati kimlerle oluşabilir diye düşünerek hareket edeceğini biliyorum. Bu seçimde hak, hukuk ve adaletin yeşereceği, karanlıktan aydınlığa geçişin olacağı yarınlar için çalışıyoruz. Beni bu onurlu göreve getiren Karasu’ya 15 Mayıs’ta teşekküre geleceğim” dedi.