-

CUMHUR İTTİFAKI'YLA 2023'Ü TAÇLANDIRACAĞIZ (izle):

...

AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı’nın İlçe Danışma Meclis Toplantısında konuşan AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, 2023 seçimlerine dikkat çekerek Cumhur İttifakı’yla gerçekleştirdikleri uyumlu ve başarılı çalışmanın vurgusunu yaptı. Yavuzyiğit, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

HER TÜRLÜ SORUNU YUKARIYA TAŞIYORUZ

“İlçe Teşkilatımızın tüm birimleriyle birlikte Karasu’nun sorunlarını ilgili kurumlara aktararak çözüm ortağı olmaya gayret ediyoruz. İlettiğimiz her sorunun çözüm noktasında yardımcı olan üst kademe yöneticilerimize teşekkür ediyoruz.

20 yıllık iktidar süremizde elde edilen başarılar tesadüf değildir. Türk milletinin destekleriyle yine milletimize en iyi hizmeti veriyoruz. Bu doğrultuda 2023 hedefimize ulaşarak, ülkemizin bölgemizde ve dünyada büyük bir güç olduğunu hep birlikte göreceğiz.

ZAFERİ TAÇLANDIRACAĞIZ

Genel başkanlarımız birlik ve uyum içerisinde nasıl çalışıyorsa biz de Karasu’da Cumhur İttifakı olarak ilçemizde de uyum içerisinde çalışıyoruz. 2019 yılında Cumhur İttifakı’yla elde ettiğimiz başarıyı 2023’de de elde ederek Cumhurbaşkanımız’a büyük bir destek vereceğiz ve zaferimizi taçlandıracağız”