-

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu başkanlığında İstanbul’da gerçekleştirilen toplantıda, partinin Sakarya İl Yönetimi ve ilçe başkanları bir araya geldi. Davutoğlu’nun Sakarya’ya olan özel alakası ve gerçekleştirilen toplantının verimli geçmesi, Ahmet Davutoğlu’nun seçim çalışmalarına Sakarya’dan mı başlayacağı sorularını akla getirdi.

BMC ve KİBAR

Gelecek Partisi Karasu İlçe Başkanı Salim Direk, toplantı sonrası Karasu Haberleri ve Öncü Karasu’ya bilgi verdi. Direk, “Başta Karasu olmak üzere ilimizin önemli sorunlarını Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci’ye aktardık” dedi.

BMC arazisinin durumu ve Tank palet fabrikası üzerinde uzun süre bilgi alışverişinde bulunulduğunu da belirten Salim Direk, “Kibar Holding’in Karasu’da aldığı arazi ve 15 yıldır yapmayı planladığı yatırım hakkında da geniş çaplı bir görüşme yapıldı” diye konuştu.

KIYI EROZYONU

Karasu Limanı’nın genel durumu ve liman hakkında il basınında çıkan haberler hakkında da görüşme yaptıklarını dile getiren Başkan Direk, “Genel Başkanımız, Karasu’nun kıyı şeridini tehdit eden kıyı erozyonunu durdurmak için yapılması gereken dalgakıranların takipçisi olduğunu bir kez daha ifade etti” şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Salim Direk, “Karasu, sanayi ve liman ilçesi iken, Söğütlü ve Ferizli’nin organize sanayi bölgesi bakımından daha ileride olmasının sebepleri ve Karasu’ya yapılacak olası bir OSB’nin getirilerini de masaya yatırdık. Bunun yanı sıra Davutoğlu, Karasu’nun bir turizm ilçesi olduğunu ve bu turistik potansiyel yapının bozulmadan yatırımların yapılması gerektiğine vurgu yaptı” diye konuştu.