-

DEV KADROSUYLA EĞİTİME HAZIR (izle):

...

Kanada Okulları Karasu Kampüsü, görkemli bir törenle 2021-2022 eğitim öğretim yılına hazır olduğunun mesajını verdi. Uluslararası düzeyde İngilizce ve Fransızca ağırlıklı eğitim vermesiyle ve dünyada geçerli çift diploma sahibi yapmasıyla dikkat çeken Kanada Okulları’nın Karasu Kampüsü, dev eğitimci kadrosuyla bir imza töreni gerçekleştirdi.

İLGİ BÜYÜK, İDDİALIYIZ

Okul Müdürü Arif Zor, “Kendi branşlarında en tecrübeli isimler ile Karasu’da eğitim vermeye hazırız. Kayıtlarımıza ilgi büyük. İstanbul’daki genel merkezimizden atanan yabancı dil öğretmenlerimizle Karasu’da dünya vatandaşı yetiştireceğiz. Kanada Okulları Karasu Kampüsü’nün farkını ortaya koyacağız” diye konuştu.

Kanada Okulları Karasu Kampüsü branş ve sınıf öğretmenleri, Karasu Haberleri İnternet Medyası ve Öncü Karasu Gazetesi aracılığıyla Karasulu öğrencilere ve velilere çağrıda bulunarak, verilecek olan eğitim düzeyi hakkında da kısa bilgiler verdi.

EĞİTİM TEMELDEN BAŞLAR

Eğitimin temelden başladığına ve temelin sağlam olması ile bireylerin gelecekte başarılı olacağına dikkat çeken Kanada Okulları Karasu Kampüsü Anaokulu Müdürü Meltem Sarı, “Temel hedefimiz, 3-4-5 yaş grubu çocuklarımızın psikomotor, bilişsel, sosyal, duygusal ve dil alanındaki gelişimine katkı sağlamak, onları hayata hazırlamak” diye konuştu.

İngilizce ve Fransızca eğitimle çocukların çoklu zekasının gelişimine Kanada Okulları’nda destek olunduğuna dikkat çeken Sarı, “Özellikle ilkokul öğrencilerimize de hazır olup olmadığına dair ECA testi uyguluyoruz. Okulumuzun sunmuş olduğu imkanlar çocuklarımız için büyük bir şans” diyerek Kanada Okulları olarak dünya vatandaşı yetiştirdiklerine bir kez daha vurgu yaptı.