-

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde Pazartesi günü Karasu Atatürk Bulvarı’nda kan bağışı etkinliği düzenlendi. Her Pazartesi günü ilçeye gelen Türk Kızılay kan bağış aracına adeta akın eden eğitim camiası, kan bağışı ve kök hücre bağışında bulundu.

Kan bağışında bulunan eğitim camiasına teşekkür eden Türk Kızılay Karasu Şubesi Başkanı Adem Ekşi, “Biz her zaman eğitim camiamızın kan bağışına olan ilgisiyle gurur duyduk. Milli Eğitim camiamız ve Türk Kızılay’ımız hep iç içe, bir ailedir” dedi.

HUZURU İÇERİSİNDEYİZ

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan ise, “Eğitim camiası olarak sürekli kan bağışında bulunuyoruz. Fakat bugün ilçemize özel bir mesaj vermek istedik. Hepimizde bu anlamlı görevi yerine getirmiş olmanın verdiği huzur var” diye konuştu.

Kan bağışında bulunan Ş.Ü.İ.A. Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Aykut Bozkurt, “Pandemi döneminde kan ihtiyacının ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Biz de eğitim camiasının birer neferleri olarak bugün burada toplumumuza örnek olmak amacıyla geldik” ifadelerini kullandı.

Yuvalıdere İlkokulu Sınıf Öğretmeni Eda Cömert ise, “Daha önceden de Yuvalıdere İlkokulu olarak bir kan bağışı kampanyasında bulunmuştuk. Orada da tüm veli ve öğrencilerimizle birlikte kan vermiştik. Karasu’da benim için bu ikincisi oluyor. Güzel bir etkinlik” dedi.

KARASU'DA EĞİTİM CAMİASI TOPLU BAĞIŞTA BULUNDU (izle):