KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Esra Angün’ün haberi



Karasu’da bu sezon yaz okulu faaliyetini yürüten tek eğitim kurumu durumunda olan Duru Kreş ve Gündüz Bakım Evi, 1 Haziran itibariyle başlayan normalleşme sürecinde tedbirlerini en üst seviyeye çıkartarak kayıtlara başladı.

 

Koronavirüs’e karşı tedbirlerini sıkı sıkı uygulayarak eğitme başlayan Duru Kreş ve Gündüz Bakım Evi Kurucu Müdürü Meryem Garip, “Öğrencilerimiz, bizim çocuklarımızdır. Onların hijyen ve sağlığını önemsiyoruz” diye konuştu.

 

Öğrencilerin kapıda teslim alındığını, girişte öğrencinin ve velinin ateşinin ölçüldüğünü söyleyen Garip, “Velilerimiz, kesinlikle eğitim alanına girmiyor. Sadece kontrolleri düzenli yapılan personelimiz ile öğrencilerimiz eğitim alanında buluşuyor” dedi.

 

TEMİZLİK KONUSUNDA TİTİZ

 

Günde iki kez ateş ölçümü yaptıklarına da dikkat çeken Meryem Garip, “Ortak kullanım alanları, tuvalet ve oyun alanı gibi yerler, gün içerisinde sık sık temizleniyor. Sabah ve akşam dezenfekte uygulanıyor” şeklinde konuştu.

 

Yaz okulu kayıtlarının sürdüğünü ve ilgiden memnun olduklarını da belirten Garip, “Tüm velilerimiz, çocuklarını gönül rahatlığıyla getirebilir. Yaz etkinliklerimizde öğrencilerin eğlencesi de üst seviyede” ifadelerini kullandı ve hem yaz okulu hem de 2020-2021 yılı kayıtlarının da sürdüğünü söyledi.

 

OKULDAN FOTOĞRAFLAR: