-

KARASU'DA YIL SONU SERGİSİ (izle):

...

Atatürk Bulvarı’nda Çarşamba günü Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yıl sonu sergisi düzenlendi. Sergide anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin içinde bulunduğu 13 okuldan 45 proje görücüye çıktı.

Gıda, kültür, giyim, müzik, bilim, kimya, mobilya ve sanata dair projelerin yer aldığı serginin açılış konuşmasını İlçe Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı yaptı.

SERGİ TEK TEK GEZİLDİ

“Sınav dışı etkinliklerde çok ciddi başarılar elde eden Sakarya ilinde hemen hemen bütün projelerde liderlik etme hüviyetine haiz bir şehrimiz” diyen Dr. Ahmet Naci Helvacı, “Bir yerde bir başarı sadece bir öğretmene, bir müdüre bağlı olmamalı” şeklinde konuştu.

Emeği geçenlere teşekkürlerini ileten Kaymakam Dr. Helvacı’nın konuşmalarının ardından serginin açılış kurdelesini Dr. Helvacı, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, İlçe Emniyet Müdürü Halil Akyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit kesti.

Sergiyi tek tek gezerek öğrencilerden projeleri hakkında bilgi alan ilçe protokolü ve katılımcılar, serginin sonunda Anadolu Masalları Projesi’nde yer alan eğitimcilerden Anadolu masallarını dinledi.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.