-

Geçtiğimiz günlerde Gelecek Partisi Karasu İlçe Teşkilatı, partinin Ankara’daki Genel Merkezi’ne ziyarette bulundu. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya gelinen ziyarette Karasu Gençlik Kolları Başkanı Tunahan Kayıkçıoğlu, teşkilat adına Davutoğlu’nun ismine özel Karasuspor formasını hediye etti.

Ziyarette Gelecek Partisi Karasu İlçe Başkanı Salim Direk ve Gençlik Kolları Başkanı Tunahan Kayıkçıoğlu ile birlikte İlçe Başkan Yardımcıları Kemal Gör ve Servet Yılmaz da hazır bulundu.

Ekonomi ve erken seçim konularının konuşulduğu ziyarete ilişkin açıklama yapan Başkan Salim Direk, “Genel Başkanımıza, Türkiye’nin mevcut ekonomik durumu karşısında ilçemizdeki yine ekonomik sorun ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Bizleri ağırladığı için kendisine şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Başkan Davutoğlu’na formayı takdim eden Tunahan Kayıkçıoğlu ise, “Genel Başkanımız Davutoğlu, Karasu’daki gençlerin durumuyla ilgili bilgi aldı ve Karasuspor’a başarılar diledi. Ayrıca ilçemizin gençlerine de çokça selamlarını iletti.