-

Gelecek Partisi Sakarya il ve ilçe başkanları, yönetimler, kadın kolları ile gençlik kolları partisinin 2.kuruluş yıldönümü kutlamalarına katıldı. Partililere seslenen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, hem iki yıllık yolculuklarını değerlendirdi hem de iktidarın politikalarını eleştirdi.

TEK KİŞİYE EMANET EDİLDİ

İstanbul'daki Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programda konuşan Davutoğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte ekonominin tek bir kişiye emanet edildiğini belirterek var olan politikaları eleştirdi. Davutoğlu, iktidara geldiklerinde yapacakları çalışmaları anlattı.

Davutoğlu, “Önümüzdeki seçimlerde çınar yaprağının altına vurulacak her mühür, gelenek ile yenileşmenin, özgürlük ile güvenliğin, adalet ile refahın, iç huzur ile uluslararası itibarın buluştuğu yeni bir geleceğin habercisi ve teminatı olacaktır” diye konuştu.

ÇÖZÜM PLANIMIZ HAZIR

Gelecek Partisi Karasu İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları, üzerinde “Büyük oyunu bozmaya, haydi tarih yazmaya” yazılı pankartla programda tam kadro yerini aldı. İlçe Başkanı Salim Direk, “Türkiye’de hükümet değişikliğinin vakti gelmiştir. Karasu’muzun beklentilerini ve sorunlarını, çözüm önerileriyle birlikte belirli dönemlerde genel merkezimize iletmekteyiz” dedi.

Gelecek Partisi’nin her ilin ve ilçenin kendi çözüm politikalarıyla ilgili hareket planına sahip olduğuna da vurgu yapan Başkan Direk, “Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun da dediği gibi gelecek biziz, gidecek onlar. Karasu halkı ve Türk milleti geleceğine destek versin. Partimizin ikinci kuruluş yılı ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.