-

Fatma ve MHP Karasu İlçe eski Yönetim Kurulu Üyesi Kubilay Kara’nın yakışıklı oğlu Yusuf Levent Kara ile Zeynep ve Servet Öztürk’ün güzeller güzeli Ada Esra Öztürk, Kulüp Doğa Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün töreniyle dünya evine girdi.

İdlib Gazisi Yusuf Levent Kara ve Ada Esra Öztürk’ün düğün törenine, MHP Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Mehmet Sarıbıyık, Ülkü Ocakları İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Karasu İlçe Emniyet Müdürü Halil Akyol, siyasi parti temsilcileri, öğretim üyeleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Tören alanına giriş yapan çiftin nikahını Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı kıydı. Ömür boyu sürece mutlu sonsuzluğa “Evet” diyen genç çiftin heyecan ve sevinçleri, dikkatlerden kaçmadı. Çiftin Ahmet Şafak’ın Ayyıldız Kolye şarkısıyla ilk dansları, davetliler tarafından ilgiyle izlendi.

Ülkücüler tarafından Yusuf Levent Kara ve Ada Esra Öztürk’e Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi. Davetlilere katılımlarından ötürü tek tek teşekkür eden genç çift, onlara hatıra fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Törende çiftin “Ölürüm Türkiye’m” şarkısıyla sundukları gösteriye davetliler de eşlik etti. Genç çiftimize KarasuHaberleri.com ve Öncü Karasu Gazetesi olarak bir ömür mutluluklar diliyor, “Hayırlı olsun” diyoruz.