-

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, çalışanlarla belediye hizmet binasında görevli personellerle düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Sarı, sohbetinde birlik içinde hedeflenen mutlu bir Karasu meydana getirmek için çalışacaklarını belirtti.

“Tüm çalışma arkadaşlarımızla aynı sofrada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Karasu Belediyesi ailesi olarak biz büyük bir aileyiz” diyen İshak Sarı, “Siz, genel çalışmaların yürütüldüğü hizmet binası personeli olarak bu ekibin beynisiniz. Onun için hayata geçireceğimiz hizmetlerde titiz ve disiplinli olmalıyız” dedi. Sarı, sözlerini şöyle tamamladı:

HİZMET İÇİN SEFERBERLİK

“Yaklaşık 3 yıl birlikte çalıştık ve ilçemize bugüne kadar görülmemiş hizmetler sunduk. İlçemize en iyi şekilde hizmet için de hepimiz seferber olacağız ve arzulanan Karasu için hizmet üretmeye devam edeceğiz.

Ayrımcı değil bütünleştirici ve birleştirici olacağız. Hizmetlerimizde kişinin mutluluğunu değil bütün Karasu halkının mutluluğunu düşüneceğiz. Bunu da hep birlikte gerçekleştireceğimize inanıyorum.

PARMAKLA GÖSTERİLSİN

Biz, yürüttüğümüz düzgün ve disiplinli çalışmalarla istiyoruz ki; İlçemiz tüm Sakarya ve ülkemizde parmakla gösterilen bir ilçe olsun. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğunuz tüm hizmetlerden dolayı herkese tek tek teşekkürlerimi sunuyor, hayırlı akşamlar diliyorum”