-

Her yıl bağışta bulunarak altın madalya alan Türk Kızılay gönüllü bağışçıları Ahmet Çakır ve Demir Ali Ekşi ile yeni gönüllü olan İnşaat Mimarı Deniz Çağlar Duman, bağışta bulundukları Türk Kızılay Karasu Şubesi’ni Cumartesi günü ziyaret etti. Desteklerinden ötürü teşekkürlerini ileten Türk Kızılay Karasu Şube Başkanı Adem Ekşi, İnşaat Mimarı Deniz Çağlar Duman’a teşekkür belgesi takdim etti.

Başkan Ekşi’ye belgelerinden ötürü teşekkürlerini ileten Deniz Çağlar Duman, “Türk Kızılay Karasu Şubesi’nin çalışmalarını çok takdir ediyorum. Ayrıca ihtiyaç olduğunu da hissettiğim için ben de elimden geldiğince yardım etmek istedim” ifadelerini kullandı.

“İstanbul’da bulunan işadamlarımız ve dostlarımızdan Türk Kızılay Karasu Şubemize yardımlar devam ediyor” diyen Başkan Ekşi, “Beni arayıp ihtiyaçlar ile ilgili bilgi aldılar. Sağ olsunlar, 6 - 16 yaş arası çocuk montu getirdiler. Kendilerine çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. Bağışçılarımız var olduğu sürece Türk Kızılay da var olacak. Gönüllülerimizin ağı büyüyor” şeklinde konuştu.