-

Karasu Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçeyi etkisi altına alan kar yağışıyla birlikte harekete geçti. Oluşturulan kriz masası koordinasyonu ile kar yağışı başlar başlamaz cadde ve kaldırımların temizliği için kullanılacak tüm iş makinaları sahaya indirildi. Ekipler bir yandan karla kaplanan yolları açarken bir yandan da kaldırımlardaki karları küredi.

Hafta sonu özellikle Pazar günü aralıksız yağan kar yağışı ile mücadele etmek için mesai mefhumu göstermeksizin çalışan Karasu Belediyesi ekipleri, ilçedeki tüm mahallelere anında müdahale etti.

KARA HAZIRDIK

Vatandaşların olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi için var güçleriyle çalıştıklarını söyleyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Geçtiğimiz hafta içerisinde karla mücadele ekiplerimizi hazır duruma getirdik. Araçlarımızın gerekli bakımlarını yaptık. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için tüm hazırlıklarımızı tamamladık” diye konuştu.

Sarı, “Pazar günü etkisini arttıran kar yağışı ile ekiplerimiz harekete geçti. Fen İşleri Müdürlüğümüz koordinesinde hazırlanan plan doğrultusunda kar yağışından etkilenen mahallelerimize anında müdahale edildi” şeklinde konuştu.

KAPALI YOL BULUNMUYOR

“Şu an için kapalı olan mahalle yolumuz bulunmamaktadır” diyen İshak Sarı, “Kırsal mahallelerimizle birlikte merkez mahallelerimizde de Temizlik İşleri Müdürlüğümüz koordinesinde kar küreme çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Başkan Sarı, “Bir taraftan kırsal mahallelerimizde çalışmalarımız devam ederken diğer taraftan da merkezimizdeki mahallelerimizde kar küreme çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan zorunlu durumlar dışında toplu taşıma araçlarını kullanmalarını, trafiğe çıkacak araçların da kar lastiği takmalarını, don ve buzlanmaya karşı tedbirli olmalarını önemle rica ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.