-

KARASU ADALET SARAYI'NDA KAN BAĞIŞI (izle):

...

Karasu Cumhuriyet Başsavcısı Haluk Çınarbay’ın davetiyle Karasu Adalet Sarayı’nda bir kan bağışı kampanyası düzenlendi. Adliye bahçesinde kurulan kan bağış çadırı, gün boyu savcı, hakim, adliye personeli ile polis ve jandarma ekiplerinin kan bağışlarını kabul etti.

Türk Kızılay Karasu Koordinatörü Adem Ekşi, “Kan bağışında Karasu halkına güvenimiz her zaman tamdır. Devlet erkanımızın da böyle destekleri bizlere şeref veriyor. Çalışmalarımızda daha da şevkleniyoruz. Kampanyanın amacına ulaşacağına inancımız tam. Karasu’daki bu kampanya diğer ilçelere de örnek olacak ve gerçekleştirilecektir” dedi.

İHTİYAÇ HER ZAMANKİNDNE FAZLA

Sakarya Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Selcan Keleş ise “Kan ihtiyacımız, artarak devam ediyor. Bu tür kampanyalara ihtiyacımız var. Karasu da bu kampanyaların en güzeline ev sahipliği yaptı ve örnek oldu. Tüm halkımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.