-

KARASU, BU BAYRAMDA DA FARKINI ORTAYA KOYDU (izle):

....

Ramazan Bayramı’nın ilk günü Karasu Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı’nda gerçekleşen bayramlaşma programında Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ve ilçe protokolü, vatandaşlar ile bir araya gelerek Ramazan Bayramı’nı tebrik etti. Pandemi sürecinin ardından özlenen bayram programına yoğun katılım dikkat çekti.

Kaymakam Dr. Helvacı, Başkan Sarı ve ilçe protokolü tek tek tokalaşarak bayramlaştı. Programda çocuklarla bir araya gelen heyet, onlara şeker ikramında bulunarak bayramını kutladı. Programda selamlama konuşması gerçekleştiren Dr. Ahmet Naci Helvacı, “En katılımlı kutlamayı burada gördüm. Bu geleneği yaşatan siz Karasululara teşekkür ediyorum. Her siyasi cenahtan insanın burada bulunuyor olması bayramın ruhuna uygun bir buluşma oluyor. Tüm bayramları birlik ve beraberlik içerisinde kutluyor olmak mutluluk veriyor” dedi.

Dr. Helvacı’nın ardından Başkan İshak Sarı da söz alarak, “Bayram, küslerin barışığı ve yeniden toplum olmanın idrak edildiği bir teronidir. Dolayısıyla bayramları fırsat bilerek bir arada bulunmak bizler için de anlamlı. Karasu, yoğun katılımıyla bu bayramda da farkını ortaya koydu” sözlerine yer verdi. Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı’nda gerçekleşen programının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Karasu Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda bayramlaş programı devam etti.