-

KARASU SAHİLİNDE 17 EYLÜL'ÜN HAKKINI VERDİLER (izle):

...

17 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında bir araya gelen Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Türk Kızılay Karasu Koordinatörlüğü, Let’s Do It Sakarya İl Temsilciliği, KARGENÇ, Toplum Gönüllüleri Vakfı ve Genç TEMA Sakarya Temsilciliği üyeleri, Karasu sahilinde temizlik etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında sahilden torbalarca çöp toplandı.

Etkinlik hakkında bilgi veren Karasu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, “Genç üyelerimiz, üniversite öğrencilerimiz ve sporcularımızla birlikte bugün olduğu gibi çeşitli zamanlarda da temizlik etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Vatandaşımızın bu konuda hassas olmasını bekliyoruz ve temizlik bilincini gençlere aşılamayı amaçlıyoruz” dedi.

TEMİZ ÇEVRE MESAJI

Türk Kızılay Karasu Koordinatörü Adem Ekşi de verdiği mesajda “Bulunduğumuz yeri temizleyelim ve temiz bırakalım. Sahilimizdeki misafirlerimiz de ne zaman ve ne şekilde geldiğinizi unutmayın ve temiz bulduğunuz bu güzelliği temiz bırakın” şeklinde oldu.

Let’s Do It Sakarya Temsilcisi ve KARGENÇ Proje koordinatörü Begüm Seyhan, “Sivil toplum kuruluşları olarak bugün ülkenin her yerinde çöp toplama etkinliği gerçekleştiriliyor. Biz de insanlarda çöp toplama bilincini oluşturmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Genç TEMA Sakarya Temsilcisi Şeyma Kanber ise “Dünya Temizlik Günü’nde Karasu’da gerçekleştirilen etkinlikte yer almaktan mutluyuz” ifadelerini kullandı. Toplum Gönüllüleri Vakfı Temsilcisi Cemile Polat da “Daha temiz bir dünya için çöplerimizi doğaya değil, çöp kutularına atalım” dedi.