KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu -

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Bu kez, Şehit Ferhat Sözer Caddesi’nde ayak basan Başkan Sarı ve ekibi, sıcak asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Çalışmaları sürdüren teknik personellerden bilgi alan İshak Sarı, “Bu uğurda ayak basmadık yer, çalmadık kapı ve fikrini, gönlünü almadığımız bir tek vatandaş bırakmayacağız. Karasu’yu bölgenin yıldız kentlerinden biri haline getirmek için her alanda örnek teşkil edecek çalışmalarla ileriye taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

İlçenin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerini sürdürdüklerine değinen Sarı, “Bir yandan mevcut yollarımıza yenileme ve düzenleme çalışmalarıyla konfor kazandırırken, bir yandan da çevre düzenleme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Adil hizmet anlayışıyla hizmetin ulaşmadığı nokta bırakmayacak, trafik sorunlarını çözmüş bir kent oluşturacağız” şeklinde konuştu.

Gece gündüz demeden çalışmaları kararlılıkla sürdüreceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Sarı, “Yapacağımız çalışmalarla cennet ilçemiz Karasu yollarıyla, kaldırımlarıyla, çevre düzenlemeleriyle geleceğin gelişmiş ve modern ilçeleri arasında yerini alacak” diye belirtti.