KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu

Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, koronavirüs denetimini Çarşamba günü İhsaniye Mahallesi’nden başlayarak gerçekleştirdi. “Sağlık için, hepimiz için” sloganıyla gerçekleştirilen denetimde ilgili Belediye Başkan Vekili Murat Kaçar, İlçe Emniyet Müdürü Halil Akyol ve İlçe Jandarma Komutan Vekili Tahsin Hanzade hazır bulundu.

 

İçişleri Bakanlığı’nca ülke genelinde olduğu gibi Karasu’da da gerçekleştirilen denetimlerde temizlik, maske ve mesafe kurallarını ile alınan önlemlere bakıldı. Vatandaşların rehavete kapılmamaları gerektiğini söylediklerini vurgulayan Dr. Ahmet Naci Helvacı, "Eğer kurallara uyarsak bu pandemi ikinci kez Türkiye’ye gelmeyecek" sözlerine yer verdi.

 

Kaymakam Helvacı ve beraberindekiler, denetimin ardından mendirek ve kıyı çalışmalarını da inceledi. 125 metrelik mendirek ve kıyı taşlaması şantiyesinde yapılan inceleme sırasında yetkililerden bilgi alan Helvacı, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak balıkçıların yıllardır yaşadığı sorunların son bulmasını arzu ettiklerini belirtti.

 

HABERE AiT FOTOĞRAFLAR: