Belediye Başkanı İshak Sarı ve Başkan Yardımcısı Hilmi Erbatan, 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak ile Doğuş firmasına ait şantiyede düzenlenen toplantıda bir araya gelerek ilçe trafik yükünü büyük ölçüde rahatlatacak ana yollarla ilgi görüş alış verişinde bulundu.

 

Çevre yollarının ihtiyacı olan gerekli çalışmalar konusunda 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak ve ilgili teknik personellerle bir araya geldiklerini belirten Belediye Başkanı İshak Sarı, toplantı ile ilgili bilgi verdi.

 

O KAVŞAKTAKİ SORUN KALKACAK

 

Başkan Sarı, “Karasu’yu, ulaşımı en rahat ilçe konuma getirmeye çalışıyoruz. Özellikle İstanbul Caddesi üzerinde bulunan ve trafik kazalarının yaşandığı Yenimahalle üç yol bölgemizdeki kavşağı, Karayolları’nın da desteği ile kalıcı çözümler üreterek tamamen sorunsuz ve güvenli hale getireceğiz” dedi.

 

VATAN (SAMANYOLU) ÇIKIŞINA ÇÖZÜM

 

Trafik akışında sorun yaşadığımız noktalardan biri de Vatan (Samanyolu) Caddesi’nin İstanbul Cadesi’ne bağlanan bölgesi. Bu bölgeye kesin çözüm üretiyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, çözüm noktasında şu ifadeleri kullandı:

 

Kocaali istikametinden gelerek Vatan Caddesi’ni kullanacak araçlar, yeni yapılan düzenleme ile Plaj Caddesi’ne girmeden dörtyol ışıklar bölgesini geçerek direkt Vatan (Samanyolu) Caddesi’ne giriş yapabilecek. Böylece şehirlerarası otobüs taşımacılığı yapan firmalar için de önemli bir adım atmış oluyoruz

 

TOPLANTIYA AİT FOTOĞRAFLAR: