Karasu Belediyesi bünyesinde bulunan Sosyal Hizmet Merkezinde, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Tatlı tarafından karşılanan Gürçam, kendisine ait olan ve şu anda kullanmadığı giysileri kullanabilecek kişilere verilmek üzere hizmet merkezine teslim etti.

Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak ihtiyaç sahibi ailelere KARGEM kursları ve giysi bankası aracılığı ile hizmet verildiğini belirten Kaymakam Şafak Gürçam, bu hizmetleri tam olarak desteklediğini ve bu konularda her zaman elinden gelen yardımı yapacağını sözlerine ekledi. Gürçam; “Karasu Halk Eğitimi Merkezi ve Karasu Belediyesi İşbirliği ile bu hizmetlerin tarım alanında da uygulanmasının ihtiyaç sahibi insanlarımız için ekonomik yönden daha geliştirici olacağı kanaatindeyim” dedi.

İlçede gerçekleştirilen kursların tarımsal alanlarda da yapılacağını ve mahalle muhtarlarının bu organizasyonlara yardımcı olacağını da sözlerine ekleyen Gürçam, Kaymakamlık ve Belediye olarak halkımıza tam destek verileceğini belirtti.