KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu Gazetesi
Esra Angün'ün haberi


 

Suriye’nin İdlip şehrinde Mehmetçik’imize karşı gerçekleştirilen hain saldırıda yaralanan, önce Hatay ardından da Ankara’da tedavi gören Uzman Çavuş Levent Kara, GATA’dan taburcu edildikten sonra Karasu’daki baba ocağında istirahate çekildi. Perşembe akşamı Karasu’ya gelen Levent Kara, Cuma günü çok sayıda Karasulu tarafından ziyaret edildi. İlçe protokolü de Kara’yı ziyaret etti ve geçmiş olsun dileğinde bulundu. İlk ziyaret, Karasu Kaymakamı Aziz Mercan ve ilçe protokolü tarafından gerçekleştirildi. Belediye Başkanı İshak Sarı, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aslan, Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Tevfik Altunel ve bazı kurum amirleri de ziyarette hazır bulundu.

 

İlçemize moral oldu

 

Ziyaret sırasında konuşan Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, sözlerine “Gazilerimize acil şifalar, şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimiz sabır diliyorum” diyerek başladı. Levent Kara’nın haberini aldıkları ilk dakikadan itibaren gelmeye başlayan çelişkili haberleri dikkatle takip ettiklerini belirten Mercan, “Bu çelişkili haberler karşısında kuşkulu olduk. Şehitlerimizden gelen haberlere üzülürken, Levent Kara’nın yaralı olarak kurtulduğu haberi ilçemize az da olsa moral oldu. Kendisine bir kez daha geçmiş olsun diyoruz. Devlet olarak her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı. Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı da Kara’ya ve ailesine geçmiş olsun dileğinde bulunmayı ihmal etmedi. Mercan ve Sarı, Kara’ya çiçek verdi. Uzman Çavuş Levent Kara ve ailesi, ziyaret karşısındaki duydukları memnuniyeti dile getirmeyi ihmal etmedi.

 

Dün dedelerimiz, bugün gençlerimiz

 

Günün ikinci ziyareti ise AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ve Sakarya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Musa Zor ve AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit’ten geldi. Kara ailesine geçmiş olsun dileğinde bulunan Atabek, “Allah, birliğimize, vatanımıza, toprağımıza ve askerimize zarar vermek isteyenlere fırsat vermesin. Askerlerimiz, bizim aslanlarımız. Onlar sayesinde çok büyük ve güçlü bir Türkiye’yiz. Acılarımızı da sevinçlerimizi de ülke olarak birlikte yaşıyoruz. Tüm gazilerimiz ve şehitlerimiz, bizim de evladımız ve biriciğimiz. Dün dedelerimiz, bugün de gençlerimiz, ülkemizin birliği için bedenlerini siper ediyorlar. Allah, birliğimize zeval getirmesin” dedi. Ziyaretler sırasında Karasulu şehit uzman çavuşlar Hasan Keleş ve Ahmet Baş’ın babaları Yaşar Keleş ve Polat Baş, Levent Kara’yı bir an bile yalnız bırakmaması dikkatlerden kaçmadı.