Karasu Belediyesi ile Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından Karasu Yaz Spor Etkinlikleri kapsamında bu yıl ilk defa düzenlenen ATV Offroad ve motocross yarışları İhsaniye sahilinde yapıldı. Büyük heyecan ve çekişmeye sahne olan yarışmalara değişik illerden de sporcular katıldı.

FARKLI BİR HEYECAN

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “Güzel bir organizasyondu. Ben de parkurda tur attım. Farklı bir heyecan. Bundan sonra bu tür organizasyonları düzenlemeye ve destek vermeye devam edeceğiz” dedi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç ise, “Karasu’muzda ilk defa böyle bir organizasyon yaptık. İlk olması nedeniyle katılım güzeldi. Bu yarışmaları geleneksel hale getireceğiz. Uzun ve geniş kum sahillerimizi sportif amaçlı olarak kullanmak istiyoruz. Katılan arkadaşlar parkurumuz çok beğendi. Bundan sonraki yarışmalarda bu parkurumuzu daha da genişleterek profesyonel hale getireceğiz” sözlerini kullandı.

DERECEYE GİRENLER

ATV Offroad – motocross yarışlarında dereceye girenler ise şöyle: 650 CC altında birinci Osman Fırat, ikinci Ersin Dülger, üçüncü ise Hamdi Tok oldu. 650 CC üstünde ise Mehmet Şahin birinci, Enes Yavuzyiğit ikinci, Hasan Yatkın üçüncü olarak yarışmadan ayrıldı. Motocross yarışında ise birincilik madalyası Alper Kır’ın, ikincilik madalyası ise Yusuf Sözer’in oldu. Kategorilerinde dereceye girenlere kupa ve ödülleri Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç tarafından verildi.