-

YRP İL BAŞKANI SADETTİN BASKIN, KARASU'DA KONUŞTU (izle):

...

Türkiye’de ilçelerde eş zamanlı gerçekleştirilen esnaf ve vatandaş buluşması programı kapsamında Karasu’ya gelen Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, ilçe esnafını ziyaret etti. Atatürk Bulvarı’nda ilçe basınına bir açıklama yapan Baskın, vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi ile karşılandı.

İktidarın yönetiminden şikayetçi olan vatandaşların sorularını yanıtlayan Baskın, çalışma ve projelerini vatandaşla paylaştı. Ülke gündemine ve Karasu’da kapatılan BMC fabrikasına da değinen Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

İPİN UCU KAÇTI

“Ülkemizde ciddi anlamda bir ekonomik sıkıntı mevcut. Halkımız ve memurumuz dahi yoksulluk sınırının altında maaş alıyor. Akaryakıt ve doğalgaz fiyatlarının ipin ucunun kaçtığı ve hükümetin artık gitmesi yönünde halkımız hem fikir durumda.

Seçim zamanı değil ama geçim zamanı içerisindeyiz. Sürekli sahadayız ama ulusal medyada yer verilmediği için Yeniden Refah Partisi’nin ikinci 40 yıl döneminin ve Erbakan döneminin başladığını sahada anlatmaya çalışıyoruz. Büyük de teveccüh görüyoruz.

PAKETLERİMİZ HAZIR

Yeniden Refah Partisi olarak milli kaynak paketlerimizle geliyoruz. Yeraltı ve yerüstü kaynaklarımızı değerlendirerek 150 milyar dolarlık kaynak paketlerimizle geliyoruz. Ülkemizin geleceğine yönelik üretim, istihdam ve ihracat ekonomisine yönelik çözüm paketlerimizle geliyoruz.

Sakarya ve Karasu’da da bazı sıkıntılar duyduk. Erbakan Hoca’mız zamanında kurulan tank palet fabrikasının kapatıldığını ardından da bir firmaya verildiğini duyduk. Sanayi hamlelerimizin burada da sonlandırılması bizi üzdü.

FABRİKANIN KAPATILMASINI KINIYORUZ

Askeri mühimmat ve araç üretecek fabrikanın da Karasu’da kapatılmasıyla binlerce kişiye oluşturulacak istihdamın ortadan kaldırılması ve fabrikanın yok edilmesi, hatta talan edilmesi kabul edilemez ve içler acısı bir durum. Bunu şiddetle kınıyoruz. Bu konuda gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz”