-

Türkiye genelinden AK Partili 804 belediye başkanının katılacağı ve AK Parti'nin belediyeciliği ile alakalı konuların ele alınacağı kamp başladı. Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın da yapılacağı kampa Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı da katılacak.

Üç gün sürmesi beklenen kampta AK Parti Genel Başkanvekilleri Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş, belediye başkanlarıyla bir araya gelecek. Kamp programı kapsamında Genel Başkan Yardımcıları Ömer Çelik, Erkan Kandemir ve Hamza Dağ da sunum yapacak.

Ayrıca AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin sunum yapacağı kampta, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da belediye başkanlarına hitap edecek.

Ekrem Yüce dahil 15 AK Partili belediye başkanının katılacağı kampa gitmeyen iki belediye başkanı bulunuyor. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı MHP'li belediye başkanı olduğu için kampa davet edilmedi.