-

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER KARASU'DA (izle):

-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 9 Haziran Perşembe günü Karasu’ya geldi. Kocaali, Karasu ve Ferizli’de esnaf ziyaretinde bulunan Akşener, Karasu’da büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Atatürk Bulvarı girişinde halka seslenen Akşener, şu konulara temas etti:

MÜLAKAT KALKACAK

“Aileler, çocuğu çalışsın, gayret göstersin ama hakkı yenmesin istiyor. KPSS’den 92 puan alıp atanamayan genç gördüm. Yanındaki arkadaşının 58 puan alıp da atandığını görüp ağlayan genç gördüm. 86 puan alıp atanamayan kızı için yolun orta yerinde bağırarak ağlayan anne gördüm.

Arabası, dayısı olan 58 puanla atanıyor, olmayan ise 92 puanla atanamıyor. Demek ki mülakatlar, AK Parti’ye ve AK Partililere iş bulma merkezi haline geldi. İYİ Parti olarak iktidara geldiğimizde mülakatı ortadan kaldıracağımıza Karasu’nun orta yerinde bir kez daha söz veriyorum. Hiçbir gencin hayallerini, umutlarını ve gençliğini elinden almaya kimsenin hakkı yok. Bu haksızlığı yapanların da iki cihanda ellerimiz yakalarında olacak.

10 BİN KİŞİYE İŞ NEREDE

Hani Karasu’da 10 bin kişiye iş verilecekti. 10 bin kişiyi işe alacak fabrika sözü verilmişti. Hani fabrika nerede? Söz verenler nerede? Fabrika gitti gidiyor. Cenabı Hakk beni, aziz milletimin karşısında söz verip de bu sözden cayanlardan eylemesin.

BİZE SÖVÜYORLAR

Bize küfür edenlere de sandıkta en güzel cevabı vereceğiz. Çiftçiye, üreticiye, köylüye söverler tabi. Çünkü on dakikaya gelince O’culuk, Bu’culuk üzerinden halkı birbirine düşürüyor, ondan sonra da gündemi oyalıyor.

SEÇMEN, VELİNİMET OLACAK

Artık halk uyandı, seçmen veli nimet olacak. Bizlere sürtük diyenler, size çürük diyenler, biz kadınların ahı ile yanacak. Şu’culuktan, Bu’culuktan oy almaya o kadar alıştılar ki, yalan söylüyorlar, hakaret ediyorlar kendi yandaşları ses çıkarmıyor. Bu defa seçmen velinimet olacak, görecekler ve bu haram düzeni el ele yıkacağız. Helal oylarımızla bunları sandıkta göndereceğiz. Şimdiden onlara emeklilik hayatlarında başarılar diliyorum, muhalefet hayatlarında başarılar diliyorum. Ülke nasıl yönetilir hepsine göstereceğiz.”