-

İYİ PARTİ KARASU İLÇE TEŞKİLATI 3.OLAĞAN KONGRESİ (izle):

.

İYİ Parti Karasu İlçe Teşkilatı 3.Olağan Kongresi, pazar günü Sosyal Gelişim Merkezi konferans salonunda yapıldı. Mevcut Başkan Hasan Sarıoğlu, yeni isimlerle güçlendirdiği yönetimiyle birlikte güven tazeleyerek yeniden göreve seçildi.

Kongrenin divan başkanlığını İYİ Parti Sakarya Seçim İşleri Başkanı Yüksel Esmeroğlu yaparken divan üyeliklerini İYİ Parti Sakarya İl Başkan yardımcıları Selahattin Mungan, Senem Salkan, Harun Yeşil ve Ayhan Yeşilyurt yaptı.

Siyasi konuşmalar öncesi söz alan İYİ Parti Karasu İlçe Teşkilatı Ekonomi Politikaları Başkanı Engin Şahan, faaliyet raporunu okudu ve Karasu’da üye sayılarını 8 katına çıkardıklarına vurgu yaptı. Şahan’ın ardından Başkan Hasan Sarıoğlu kürsüye geldi.

AYNI ÖZVERİ ve HEYECANLA

Sarıoğlu, partilerinin kurulmasının üzerinden beş yıl geçmiş olmasına aynı özveri ve heyecanla çalıştıklarını ifade etti. Sarıoğlu, “Her daim esnafımızın ve halkımızın yanında olduk. Sokak sokak, mahalle mahalle dolaştık. Lafla peynir gemisi yürümediğini gördük. ‘Biz yaparız, bizden başkası yapamaz’ söylemlerini kabul etmedik ve sorunları her platformda dile getirdik” dedi.

KARASU, BİZİM İÇİN AYRI

Sarıoğlu’nun ardından söz alan İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ise “Karasu doğumlu biri olmam sebebiyle Karasu’nun da bizim için yeri çok ayrı. Karasu için planlarımız var, projelerimiz var. Bu projeler de yapılamayacak, hayata geçilemeyecek işler değil. İYİ Parti iktidarında Karasu’da nelerin gerçekleştirileceğini hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.

Girdikleri ilk seçimde Sakarya’dan milletvekili çıkardıklarını ifade eden Kılıçaslan, “O gün baktığımızda Karasu’dan aldığımız oy oranı yüzde 8’di. Bugün ise İYİ Parti, Karasu’da yüzde 27’yi geçmiş durumda. Bu da iktidar temsilcilerini korkutuyor ve korkmakta da haklılar. Karasu’nun yeri bu yüzden de bizim için farklı bir yerdedir” diye konuştu.

Konuşmalar sonrası kullanılan geçerli oyların tamamını alan Hasan Sarıoğlu ve yönetimi, bir kez daha göreve seçildi. Sarıoğlu’nun yönetiminde şu isimler yer aldı:

BAŞKAN: Hasan Sarıoğlu

YÖNETİM KURULU (ASİL): Habil Fatih Akdoğan, Muhammed Kara, Umut Uysal, Sercan Çelikgöğüs, Murat Ayaz, Osman Şentürk, Engin Şahan, Mevhide Özmen, Enver Albayrak, Merve Ak, Niyazi Aslan, Mehmet Tunca, İbrahim Gündoğdu, Hatice Yeşilyurt, Sami Temel, Şükran Albayrak, Yahya Demirkaya, Ziya Sarı, Sercan Sukas, Sevda Marangoz, Hakkı İskender, Zehra Aşık, Ömer Filizfidanoğlu, Mehmet Alemdar, Leyla Çetinkaya, Meliha Adıyaman.

İL DELEGE (ASİL): Hasan Sarıoğlu, Enver Albayrak, Behçet Demir, Mehmet Ekşi, Cemil İspir, Habil Fatih Akdoğan, Muhammed Kara, Umut Uysal, Sercan Çelikgöğüs, Murat Ayaz, Şükran Albayrak, Osman Şentürk, Engin Şahan, Ömer Filizfidanoğlu, Niyazi Aslan, Mehmet Tunca, İbrahim Gündoğdu, Hatice Yeşilyurt, Şenol Aşık, Mehmet Alemdar, Yahya Demirkaya, Bahattin Topal, Sercan Sukas, Sedat Özdemir, Hakkı İskender, İsmet Kurudal, Mevhide Özmen, Selahattin Aşık, Ahmet Süt, Ali Akdoğan, Sefer Alemdar, Leyla Çetinkaya, Mustafa Özdemir, Hüseyin Ayar.

YÖNETİM KURULU (YEDEK): Mustafa Turhan, Osman Kavas, Şenol Aşık, Hasan Karakaş, Nazım Yılmaz, Yadigar Çağlar, Tekin Öztürk, Osman Erol, Sebahattin Davulcuoğlu, Ali Akdoğan, Mustafa Özdemir, Fikret Erdoğan, Nurten Uğur, Osman Erol, İlyas Süt, Ali Rıza Dağhan, Ertuğrul Çelik, Selçuk Hızarcı, Behçet Demir, Nazile Özel, Cabbar Turan, Enes Yavuzyiğit, Yeşim Tutar, Şebnem Yenidağ, Sevim Sarıoğlu, Akif İn, Hülya Akdeniz.

İL DELEGE (YEDEK): Mustafa Turhan, Osman Kavas, Akif İn, Hasan Karakaş, Nazım Yılmaz, Yadigar Çağlar, Tekin Öztürk, Sebahat Davulcuoğlu, Duygu Uysal, Fikret Erdoğan, Osman Erol, Ali Rıza Dağhan, Ertuğrul Çelik, Selçuk Hızarcı, Enes Yavuzyiğit, Meliha Adıyaman.

Editör: Karasu Haberleri