Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 kenti etkileyen 7.4 büyüklüğündeki depremin ardından İYİ Parti Karasu İlçe Teşkilatı da yardım için seferber oldu. İlçe genelinde gıda, temizlik ve giyim malzemesi toplanmaya başlanıldığını duyuran İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu, “Gün birlik olma günüdür. Vatandaşlarımızın ilettiği gıda, temizlik ve kullanılmamış, yeni giyim malzemelerini 7 Şubat Salı günü akşamına kadar toplayıp il merkezine ileteceğiz. Malzemelere buradan da tırlarla deprem bölgesine ulaştırılacak” dedi.  

“Acıları hafifletebilmek için el birliği ile yardımlarımızı toplayarak en kısa sürede depremzede kardeşlerimize ulaştıracağız” diyen Sarıoğlu, “En çok ihtiyaç duyulan malzemeler arasında battaniye, bot, mont, çorap, atkı, eldiven, bere, hijyen malzemesi, kışlık giysiler ve elektrikli ısıtıcı var. Vatandaşlarımızdan giyim malzemelerinin kullanılmamış ve sıfır olmasına özen göstermelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Sarıoğlu, “Depremin acısını en iyi bilen bir bölge olarak, elimizden gelen fazlasıyla depremzedelerimizin yanında olacağız. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız, 0555 892 52 54 ve 0532 272 24 46 numaraları telefonlardan bizimle iletişime geçebilir” dedi.