-

Pazar günü Karasu’dan hareket ederek il kongresine katılım sağlayan İYİ Parti Karasu İlçe Teşkilatı, geniş kapsamlı katılımıyla kongrede dikkat çekti. İYİ Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu, “Bu katılım ve teveccüh, iktidara gelişimizin ayak sesleridir” dedi.

Başkan Sarıoğlu, “İYİ Parti’ye teveccüh her geçen gün katlanıyor. Beklentimizin üzerinde üyelik talepleri ve katılımlar geliyor. Bugün de bu teveccühün kanıtını görmekteyiz. Sanki bir seçim havası var. Ama seçime değil, il kongresine gidiyoruz. Bu da İYİ Parti’nin iktidara gelişinin göstergesidir” dedi.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ile İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın da katıldığı kongrede İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan bir veda konuşması yaptı. Seçim sonrası ise Fatih Akgün, İYİ Parti İl Başkanlığı görevine getirildi. Karasu’dan da üç isim il yönetim listesinde yer aldı. İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu, üst kurul delege listesinde; Enver Albayrak, disiplin kurulunda ve Tuğrul Aşık da il yönetiminde yer alan isimler oldu.