-

Kuyumcullu Şehit İsmail Hakkı Yılmaz İlk ve Ortaokulu’na adını veren mahallenin şehidi İsmail Hakkı Yılmaz için okul binasında bir anı köşesi oluşturuldu. Hayırsever vatandaşların ve şehit ailesinin destekleriyle oluşturulan anlamlı köşe, düzenlenen törenle açıldı.

Türk Kızılay Karasu Koordinatörlüğü gönüllülerinin destekleriyle oluşturulan Atatürk köşesiyle birlikte Şehit Yılmaz anısına oluşturulan köşenin açılış kurdelesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, şehit yakınları Yasemin Şeker, Sabriye Ödül, Ahmet Yılmaz, Kuyumcullu Mahalle Muhtarı Mustafa Çalık, Karasu HEM eski müdürlerinden Recep Ali Küçük ve mahalle sakinlerinin katılımıyla kesildi.

Açılıştan önce İsmail Hakkı Yılmaz ve tüm şehitler için dua okundu ve ardından açılış kurdelesini şehit ablası Yasemin Şeker kesti. Açılışta konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, “Şehitlerimizin asla haklarının ödenemeyeceğiz. Ülkemizin varlığı ve birliğinde şehitlerimizin katkılarının büyük. Tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle yad ediyoruz” dedi.